Home | Contact | Mijn account

Wijnabonnement

Wijnabonnement is super eenvoudig, super voordelig en van super kwaliteit. Wij stellen vier keer per jaar een seizoen wijnpakket samen met twaalf mooie wijnen (drie soorten wijn, vier flessen per soort).

Hoe werkt het?

U kunt zich inschrijven door 1 maal het wijnabonnement per mail via info@buro-bloemen.nl te bestellen en u ontvangt automatisch ieder kwartaal (half maart, half juni, half september, half december) de wijnen in huis. De betaling geschiedt via automatische incasso en wordt vier weken voor verzending van de wijnen afgeschreven. Opzegging is mogelijk tot zes weken voor verzending van de wijnen.

Het grote voordeel:

Met het wijnabonnement kunt u op een zeer voordelige manier kennis maken met verschillende wijnen, die speciaal geselecteerd zijn door ons. Elk wijnpakket bevat twaalf flessen en kost inclusief verzendkosten slechts €85,00

Eigen keus?

Heeft u een specifieke wijn op het oog en wilt u maandelijks of per kwartaal een vaste selectie van uw keuze stuur dan een mailtje naar info@buro-bloemen.nl dan zullen wij een offerte voor u maken.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Let op!
Wij verkopen géén alcohol houdende dranken aan minderjarigen!
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn!

Bestel via de volgende Excel lijst uw wijnen: Wijnen-bestellijst
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter