Home | Contact | Mijn account

Wingclip

Wingclip bij ons te koop is een unieke promotionele paperclip met talloze mogelijkheden. Wat dacht u van standaard tweezijdige bedrukking bij de Wingclips (uniek in de wereld!) en leverbaar in vijf verschillende modellen: standaard, rechthoek, cilinder, ovaal en ronde Wingclips.


 • Wingclip Communicatiemiddel
  Met zijn grote drukoppervlak en ergonomische vorm is het een ware topper. Door zijn kleine minimum afname (2.500 stuks), kan de Wingclip vrijwel door ieder bedrijf ingezet worden als communicatiemiddel.

 • Wingclip Gebruik
  De Wingclip is bij uitstek geschikt voor het promoten van uw logo of bedrijfsnaam in combinatie met uw webadres, zowel op de voor- als achterzijde en in verschillende modellen. De Wingclip biedt u de mogelijkheid om 18 vellen bij elkaar te houden zonder dat het papier beschadigd.

 • Wingclip Productie
  Het productie proces voor de Wingclip is zo aangepast dat de kwaliteit behouden blijft bij een lagere minimum afname. Door deze aanpassing is de Wingclip te verkrijgen vanaf 2.500 stuks. Deze aanpassing heeft geen enkele afbreuk gedaan aan onze hoogst mogelijke bedrukkingskwaliteit!

 • Wingclip De voordelen
  Uw klanten zien in één oogopslag dat u oog heeft voor detail. Steeds meer bedrijven ervaren dagelijks dat het gebruik van promotionele paperclips echt werkt!

 • Wingclip Verpakkingen
  De Wingclips worden standaard verpakt in de kosteloze bureaudoos per 200 stuks. Daarnaast zijn er de diverse promotionele verpakkingen. Als u een doosje met clips weggeeft worden de clips letterlijk uw boodschap binnen de organisatie van de ontvanger.
  (Klik hier voor meer informatie over de verschillende present verpakkingen.

Prijslijst Wingclips

Stuur ons uw logo of product foto per mail naar sales@buro-bloemen.nl, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende presentatie.

Kijk ook eens op onze dealer portal Wingclip dealer portal.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter