Home | Contact | Mijn account

Kantoor planten

Kantoor planten worden aangeraden. Planten hebben een positieve invloed op het werkklimaat. Natuurlijk groen brengt rust, verbeterd de sfeer en draagt bij dat mensen op een ongedwongen manier met elkaar kunnen werken. Zakelijke gesprekken verlopen makkelijker in een omgeving waar men zich ontspannen voelt. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van uw binnen beplanting - kantoor beplanting.


  • Ons maatwerk assortiment is enorm breed. Van bodembedekker tot zes meter hoge boom. Van kunstzijden boeket tot complete waterpartij. Alle planten kunnen geleverd worden op aarde, op semi-hydrocultuur of op volledige hydrocultuur.
  • Onze plantenbakken zijn er in vele soorten materialen en voor iedere inrichting. Indien de plantenbak in uw ogen niet beschikbaar is, dan laten wij deze exclusief voor u maken. Kijk voor een voorbeeld bij de sfeer brochures hiernaast, of op de bladzijde waar u de plantenbakken online kunt kopen: Plantenbakken  • U kunt bij ons de planten:
    Kopen, waarnaast wij eventueel een onderhoudscontract aan kunnen bieden.
    Leasen, hier zit het onderhoud bij inbegrepen.
    Huren, voor korte of lange termijn (=inclusief het onderhoud).
Onderhoud
Het kostenplaatje is helder en duidelijk. Na akkoord van de offerte verzorgen wij de plaatsing van de planten volgens afspraak. Op basis van het afgesloten onderhoudscontract komen de onderhoud specialisten langs om uw beplanting in optimale conditie te houden.
Uiteraard kunt u ook eenvoudig planten en plantenbakken voor uw kantoor beplanting op onze website bestellen. Tegen een kleine vergoeding worden de planten in de plantenbakken opgepot en geleverd.

Wij komen indien u wilt graag bij u langs, of maak eens een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar:
info@buro-bloemen.nl.
Filter