Home | Contact | Mijn account

Markclip Verpakkingen

Markclip heeft voor zijn Markclips verschillende verpakkingen voor verschillende doeleinden. De bureaudozen zijn bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik op alle correspondentie. De Present verpakkingen maken van de Markclip producten ware ambassadeurs. Door de Markclip producten weg te geven in een geschenkverpakking gaan de clips een eigen leven leiden bij de ontvanger. Ervaring leert dat de clips bij de ontvanger intern gebruikt gaan worden. Door dit gebruik verspreid het logo en de boodschap zich door de organisatie.


 • Hoge bureaudoos
  Of u nu Markclips, aXionclips, Wingclips of Cornerclips bestelt. Uw order leveren wij standaard in handige gratis bureaudozen. In de praktische bureaudoos heeft iedereen in uw onderneming zijn clips altijd bij de hand. De hoge bureaudoos heeft een hoogte van 5 centimeter en een doorsnede van 8,5 centimeter. De standaard kleur is blauw. Het is tevens mogelijk om de deksel te voorzien van een logo.

  Een hoge bureaudoos bevat maximaal:
  - 250 Markclips
  - 200 Cornerclips
  - 200 Wingclips
  - 140-200 aXionclips (model afhankelijk)


 • Kleine bureaudoos
  Voor op het bureau bij dagelijks gebruik van kleinere hoeveelheden per medewerker. De kleine bureaudoos wordt gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Zijn afmetingen zijn 4 centimeter hoog en een doorsnede van 8,5 centimeter. Deze verpakking is leverbaar met deksel bedrukking.

  In de kleine bureaudoos kunnen maximaal:
  - 100 Markclips
  - 100 Wingclips
  - 100 Cornerclips
  - 85-100 aXionclips (model afhankelijk)


 • Presentdoosje
  U kunt uw clips cadeau doen aan uw relaties. In een fraai presentdoosje. 50 kleine attenties in één keer: dat werkt aanstekelijk. Het is een luxe presentatie met blijvende attentiewaarde. Vervaardigd uit milieuvriendelijke kunststof. De afmetingen van het doosje zijn 8 x 8 x 1,5 centimeter.

  In een presentdoosje kunnen maximaal:
  - 50 Markclips
  - 35 Wingclips
  - 35 Cornerclips
  - 25-35 aXionclips (model afhankelijk)


 • Etui
  De voordeligste 'give away' verpakking. Handig voor uw vertegenwoordigers om als strooigoed te gebruiken. Uw logo en boodschap verspreidt zich zo als een olievlek onder uw doelgroep. De transparante etui heeft de volgende handige afmetingen: 8 x 8 centimeter.

  In de etui kunnen maximaal:
  - 25 Markclips
  - 25 Wingclips
  - 20 Cornerclips
  - 15-25 aXionclips (model afhankelijk)


 • Promotie etui
  Etui zoals hierboven, voorzien van een bedrukt kaartje met een reclame-boodschap. Ideaal voor acties of promotie campagnes. Minimum afname 400 etuis. • Persoonlijk etui
  Een speciale etui met de mogelijkheid om uw visitekaartjes toe te voegen. Uitermate geschikt voor vertegenwoordigers of om weg te geven op een beurs. Deze transparante etui is 10 centimeter lang en 7 centimeter breed. Aan de voorkant heeft u ruimte om uw visitekaartje toe te voegen en aan de andere zijde is er genoeg ruimte om uw clips te verpakken.

  In de etui kunnen maximaal:
  - 25 Markclips
  - 25 Wingclips
  - 20 Cornerclips
  - 15-25 aXionclips (Model afhankelijk)


Custom made
Uw clips zijn niet alleen leverbaar in onze standaard verpakkingen. Wij denken graag mee over custom made verpakkingen. Bijvoorbeeld voor een speciale campagne of voor een beurs. Deze verpakkingen geven uw corporate identity net dat beetje meer.

Wilt u meer informatie of een offerte? Stuurt u dan een e-mail naar sales@buro-bloemen.nl.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
Brochures van Markclip
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter