Home | Contact | Mijn account

Markclip

Markclip is de eerste promotionele paperclip op aarde. Zijn subtiele vorm en tijdloze ontwerp bewijst zich zelf al meer dan 20 jaar. Bedrijven besteden veel tijd aan hun uitstraling en de Markclip is de finishing touch op alle correspondentie.


 • Markclip Blijft in omloop
  Uw naam en logo blijven in omloop, omdat Markclips zelden of nooit worden weggegooid! Ze worden altijd bewaard. Zo worden uw relaties of prospects steeds aan uw boodschap en onderneming herinnerd. De Markclips worden na ontvangst veelal intern gebruikt. Hierdoor wordt de naamsbekendheid van uw organisatie vergroot. De Markclip met uw logo is een sterke ondersteuning van uw corporate identity.

 • Markclip Het subtiele verschil
  De Markclip is bij uitstek geschikt om uw logo of bedrijfsnaam kleurrijk en stijlvol weer te geven. Voeg aan alle uitgaande post uw eigen Markclip toe zodat uw dagelijkse correspondentie en drukwerk die opvallende extra attentie krijgen.

 • Markclip Bedrukkingsproces
  Het door Markclip speciaal ontwikkelde bedrukkingproces is uniek in de wereld. Het stelt ons in staat om de Markclip te bedrukken in zes kleuren en met full colour bedrukkingen. Er wordt nooit een concessie gemaakt ten aanzien van de kwaliteit. De beste materialen en vakmanschap staan garant voor onze kwaliteit.

 • Markclip Verpakkingen
  De Markclip wordt standaard verpakt per 250 stuks in een milieuvriendelijke bureaudoos. De Markclips kunnen ook geleverd worden in verschillende promotionele verpakkingen. Klik hier om meer te weten te komen over onze promotionele verpakkingen)

Stuur ons uw logo of product foto per mail naar sales@buro-bloemen.nl, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende presentatie.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter