Home | Contact | Mijn account

Markclip

Markclip is het concept van de promotionele paperclip. In het bedrijfsleven is het belangrijk om goed op te vallen. Markclip laat deze indruk achter! Ervaring en onderzoek leren ons, dat de ontvanger van een reclame uiting in enkele cruciale seconden de beslissing tot lezen of weggooien neemt. Daarom bieden wij het concept van de promotioneel bedrukte paperclip van Markclip aan. Voordelen van Markclips:

  • De communicatiemiddelen van Markclip ondersteunen op subtiele wijze de aandacht voor uw mailing, product introductie, corporate identity of totale reclamecampagne.
  • Tegen een minimale investering per ontvanger, bereikt u die extra attentiewaarde voor een succesvolle campagne.
  • Door het dagelijks gebruik van Markclip, Wingclip, aXionclip en Cornerclips wordt de kwalitatieve uitstraling van uw bedrijf vergroot.

aXionclip
De aXionclip is door zijn 8 standaard vormen en zijn enorm hoge bedrukkingskwaliteit een exclusief en onderscheidend product. De verschillende modellen stellen u in staat om zowel een logo als een product te promoten.


Cornerclip
De Cornerclip, al meer dan 100 jaar geleden werd deze papierbinder uitgevonden en tot op heden is dit geniale concept nog uiterst succesvol.


Markclip
De Markclip is bij uitstek geschikt om uw logo of bedrijfsnaam kleurrijk en stijlvol weer te geven. Voeg aan alle uitgaande post uw eigen Markclip toe zodat uw dagelijkse correspondentie en drukwerk opvallende extra attentie krijgen.


Wingclip
De Wingclip heeft een bekende vorm, maar is bovenal uiterst fijnzinnig. Leverbaar in 5 verschillende modellen: standaard, met rechthoek, cilinder, ovaal en rond en met zijn standaard dubbelzijdige bedrukking en zijn ergonomische vorm is dit een perfect product voor dagelijks gebruik of als geschenk.


Verpakking
Bloemimex biedt met Markclip verschillende verpakkingen voor verschillende doeleinden. De bureaudozen zijn bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik op alle correspondentie en de Present verpakkingen maken van de Markclip producten ware ambassadeurs. Door de Markclip producten weg te geven in een geschenk verpakking gaan de clips een eigen leven leiden bij de ontvanger. Ervaring leert dat de clips bij de ontvanger intern gebruikt gaan worden. Door dit gebruik verspreid het logo en de boodschap zich door de organisatie.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter