Home | Contact | Mijn account

Jet Belt® Concept

Jet Belt® kofferriemen bij ons te koop zijn zeer praktisch en geven extra veiligheid aan uw bagage. Het openspringen van uw koffer is verleden tijd. Daarnaast zorgen Jet Belt® kofferriemen ervoor dat uw bagage gemakkelijk te herkennen is.Als promotioneel product biedt Bloemimex met het Jet Belt® concept alles wat elke communicatie drager zou moeten hebben:
 • De enorme verscheidenheid in kleuren van de gesp, riem en inweving garanderen exclusiviteit en versterken de te communiceren boodschap. De Standaard kleurenkaart is zeer uitgebreid, maar ook 'custom made' kleuren behoren tot de mogelijkheid. Door het grote bandoppervlak is de Jet Belt® bijzonder geschikt voor een slogan of meerdere product/merk- of bedrijfsnamen.
 • Het unieke design van de stalen gesp springt altijd in het oog. Ook het zeer verfijnde ingeweven logo en/of tekst (al dan niet herhaald) in de band valt duidelijk op en is aan beide kanten van de koffer zichtbaar.
 • De duurzame materialen garanderen jarenlang gebruiksgemak en promotie.
 • Jet Belt® kofferriemen reizen de hele wereld rond waardoor uw reclameboodschap bij een grote (doel)groep onder de aandacht komt.
 • Doordat Jet Belt® kofferriemen steeds opnieuw gebruikt worden is de promotionele waarde voor lange tijd gegarandeerd. Op vliegvelden, treinstations of in hotellobby's vallen Jet Belt® kofferriemen altijd op.
 • Als incentive is de Jet Belt® een bijzonder gewaardeerd relatiegeschenk. Ter introductie van een nieuw product is de Jet Belt® een uitstekende communicator mede om zijn duidelijke reclame.Enkele voorbeelden van een effectieve inzet van Jet Belt®kofferriemen:
 • Farmaceutische bedrijven sturen Jet Belts® naar doktoren voorafgaand aan medische congressen ter promotie van de bedrijfsnaam. Daarnaast worden Jet Belts® gebruikt voor reclame van nieuwe medicijnen.
 • Reisbureaus gebruiken de Jet Belt® als een gift voor vaste klanten. Dit is niet alleen een geschenk voor de klant maar de Jet Belt® is ook een permanente promotie voor het reisbureau zelf.
 • Verzekeringsmaatschappijen en banken benadrukken met de Jet Belt® het gevoel van veiligheid en zekerheid. Een uitstekende product gerelateerde promotie.
 • Tour operators kunnen de Jet Belt® goed gebruiken voor groepsreizen. De bagage van de groepen is op het vliegveld gemakkelijk te herkennen. Bovendien wordt het groepsgevoel door de Jet Belt® extra benadrukt.
 • Airlines en Cruiselines geven de Jet Belt® als een 'dank-je-wel' voor hun business class passagiers. Een aantrekkelijke gift die jarenlang gebruikt wordt.De voordelen van Jet Belt® kofferriemen:
 • Promotie: Jet Belt® kofferriemen dragen uw reclameboodschap overal ter wereld uit, jaar in jaar uit.
 • Identificatie: Jet Belt® kofferriemen maken een snelle identificatie van uw bagage mogelijk. U herkent uw koffers onmiddellijk bij de bagagecarrousel.
 • Veiligheid: Jet Belt® kofferriemen voorkomen dat uw koffers open springen. Doe daarom altijd een Jet Belt® kofferriem om uw koffer.Ontwerp uw eigen Jet Belt® kofferriem
Omdat Jet Belt® kofferriemen helemaal volgens uw ontwerp worden gemaakt kunt u deze geheel personaliseren. Wij bieden u de keuze uit meer dan honderd kleurencombinaties voor de gesp en de riem. Bij grotere aantallen bestaat zelfs de mogelijkheid geheel op PMS Pantone kleuren te produceren. Combineer de riem met een bijpassende kleur gesp, of gebruik contrasterende kleuren om de Jet Belt® extra flair te geven.

Jet Belt® kofferriemen met ingeweven logo of tekst
Het ingeweven logo (tot 5 kleuren) in de riem is door de verfijnde techniek gedetailleerd en kwalitatief ongeëvenaard. De promotiewaarde van de inweving is zeer groot, want aan beide zijdes van de koffer is uw boodschap duidelijk zichtbaar. Wilt u uw Jet Belt® kofferriem met een pakkende slogan? Ook dat is geen probleem. De herhaalde ingeweven tekst trekt steeds de aandacht. Een betere promotie kunt u niet krijgen.

Productkenmerken
De Jet Belt® plaatgesp is vervaardigd uit staal, dat borg staat voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Uw bedrijfslogo kan door middel van een onuitwisbare zeefdruk (tot 7 kleuren) op de plaatgesp worden aangebracht. De gesp is een echte 'eyecatcher', waardoor uw logo extra opvalt. Op de achterzijde van de gesp is een persoonlijk (verborgen) identificatie label aangebracht voor nog meer zekerheid van uw bagage.

De 50 mm brede riem van de Jet Belt® is vervaardigd uit sterke polipropyleen garens. De riem kan geheel gepersonaliseerd worden door uw eigen kleurstelling(en) al dan niet met een streepdessin en met een enkel of herhaald ingeweven logo en/of tekst. De inweving benadert de kwaliteit van borduren. Inweving in de band is al mogelijk vanaf 250 stuks. Het is een unieke vorm van reclame die opvalt en dat tegen een concurrerende prijs. De verstelgesp geeft de mogelijkheid de Jet Belt® op elke gewenste lengte te verstellen voldoende voor elk type koffer met een omtrek van maximaal 180 cm. De lengte van de Jet Belt® kofferriem is twee meter.

Voor meer informatie of een offerte, stuurt u dan een e-mail naar sales@buro-bloemen.nl.


Jet Belt® Verpakking
Elke Jet Belt® kofferriem kan worden verpakt in een attractieve verpakking, met de gebruiksaanwijzing op de achterkant. Ook deze verpakking kunt u geheel naar uw wensen laten bedrukken.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter