Home | Contact | Mijn account

Emotie munten


Emotie munten zijn promotie munten die een geweldige extra toegevoegde waarde bieden.

Munten worden door de eeuwen heen gebruikt als geschenk en behouden daarbij hun eeuwige waarde. Hoe vaak leest u niet dat er weer tijdens opgravingen zeldzame munten zijn gevonden. Met een geschenkmunt kan men een heel persoonlijke boodschap overbrengen, een emotie, die de ontvanger voor altijd met zich mee kan dragen.
Speciaal hiervoor zijn er 4 soorten categorieën munten ontworpen:
1. Emotie cq geschenkmunten
2. Munten voor promotionele doeleinden
2. Muntkaarten als relatiegeschenk
3. Souvenir munten "Dutch Heritage"

Emotie munten - geschenkmunten
De emotie munten zijn zeer geschikt bij cadeau artikelen zoals boeketten of flessen wijn. De munten kunnen via de display geëtaleerd worden op de toonbank van een winkel en daardoor ook sneller worden verkocht. Download hier het Emotie munten bestelfomulier voor de standaard mogelijkheden.

Promotie munten
De promotie munten zijn zeer geschikt voor bv. (voetbal) clubs, (pop) concerten, amusement parken cq attracties, als speciaal betaalmiddel voor bv. consumpties, evenementen, toerisme of voor elke invulling die u er zelf aan wilt geven.
Laat ons uw opdruk maken en u heeft uw eigen munt voor welke actie dan ook!
Wilt u een offerte ontvangen, stuurt u dan uw aanvraag naar info@buro-bloemen.nl

Muntkaarten als relatiegeschenk
De muntkaarten zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, premium voor bv. jubilea of als direct mailing. Maak uw eigen munt en personaliseer ook uw muntkaart met uw eigen opdruk en boodschap.
Wilt u een offerte ontvangen, stuurt u dan uw aanvraag naar info@buro-bloemen.nl

Souvenir munten serie "Het Nederlands Erfgoed - Dutch Heritage"
Deze munten vallen onder de souvenir munten/medaille serie met als thema "Het Nederlandse Erfgoed". Bij deelname aan de Nederlandse serie wordt uw locatie hiervan dus een onderdeel en zal extra aandacht trekken van potentiële bezoekers en verzamelaars via de website: www.nationaltokens.com en kan besteld worden via www.corforma.nl
Deze munt is zeer geschikt voor gemeenten, speciale gebouwen, musea, parken en andere soorten monumenten en erfgoed.

De munten hebben een diameter van 31 mm en kunnen in zilver- of goudkleur worden geleverd. Aan de voorzijde van de medaille komt het door u gewenste beeld, aan de achterzijde komt Nederland als teken van de serie.
Hieronder een voorbeeld van de souvenir munten van Kinderdijk.


Hieronder vind u enkele soorten muntkaarten:Wilt u meer informatie of een offerte, neem dan contact met ons op via info@buro-bloemen.nl of bel 0252-864444.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter