champagne

Champagne

Champagne

Een selectie van de allerlekkerste soorten champagne vind u bij Buro-Bloemen. De champagne kunt u bij ons online bestellen en zullen wij razend snel bezorgen. Daarnaast bieden wij heerlijke soorten mousserende wijn. Klik maar eens op de plaatjes voor informatie over de champagnes of op champagne om een totaal lijst te zien van onze champagne-producten.

Champagne soorten

Echte champagne komt alleen uit het champagne-district Champagne. Enkele voorbeelden van de soorten champagne die Buro-Bloemen online verkoopt en laat bezorgen zijn willekeurig: Drappier, Möet & chandon, Dom Perignon, Krug, Piper Heidsieck, Romeo&Juliette en Veuve Cliquot. Voorbeelden van de mousserende wijn zijn: Castillo Perelada Cava, Freixenet en Veuve Amiot. Voor het complete assortiment klikt u maar op champagne.

Champagne info

U kunt voordat u champagne gaat kopen en laten bezorgen u ook eens laten informeren via de website van Wikipedia over champagne, of via het Champagne informatie centrum. Heeft u iets groots te vieren? Bestel dan eens een Drappier Jeroboam 3l. fles champagne. Uiteraard hebben wij ook aan de champagne & alcoholvrije mousserende wijn gedacht.