Home | Contact | Mijn account

Kalender met verjaardag herinnering

Onze kalender functie is een zeer handige en zeer eenvoudig te gebruiken en te onderhouden kalender. Door onze herinnering service vergeet u nooit meer een speciale dag.

Hoe werkt onze kalender:
- Vanaf het moment dat u een account bij ons heeft aangemaakt en u bent ingelogd kunt u gebruik maken van deze kalender.
- Bovenaan de kalender ziet u 3 blokken. Maak een selectie welke maand en welk jaar en of u daar iets wilt toevoegen, wijzigen of verwijderen.
- In het blok "moment" geeft u de naam van een persoon in met de gelegenheid (bv. Piet verjaardag).
- Daarna noteert u in het blok "omschrijving" een omschrijving als u wilt (bv. Piet is geboren op 15-10-1998 en het sneeuwde). U kunt in het vak van de omschrijving zoveel tekst noteren als u wilt.
- Daarna voert u in het blok "datum" de datum in (bv. 15-10-1998 dd-mm-jaar). Let op: wel de juiste volgorde ingeven met de horizontale lijn ertussen.
- Als laatste kunt u daarna aanvinken of u aan deze invoer herinnert wilt worden per mail en klikt dan op toevoegen. Als u "herinneren per mail" heeft aangevinkt, dan krijgt u 3 dagen voordat de gelegenheid plaats vind (in dit geval de verjaardag van Piet) een email met daarin de vermelding dat over 3 dagen deze gelegenheid plaats vind. Als u hier niet op reageert en de herinnering niet uit vinkt, dan krijgt u 2 dagen voor de gelegenheid nog een herinnering, de dag ervoor nogmaals en op de dag zelf. Het komende jaar wordt u hier weer aan herinnerd.
- Op de dag dat u de invoer heeft gedaan (in dit geval 15 oktober) ziet u nu de vermelding en tevens link van de gelegenheid die u aan kunt klikken. Als u deze aan klikt, ziet u weer wat u heeft ingevoerd en kunt u de invoer eventueel wijzigen of als u dat selecteert, verwijderen.
- Indien u op een link geklikt heeft, en daarna een nieuwe gelegenheid wilt toevoegen, dient u eerst in het blok bovenaan de toepassing "toevoegen" te selecteren.


Uiteraard houden wij ook hier rekening met uw privacy. Zelfs Buro-Bloemen kan niet in uw kalender komen.
Indien u hulp nodig heeft bij het invullen van de kalender dan doen wij dit uiteraard graag. Bel ons even via 0252-864444 of stuur een email naar info@buro-bloemen.nl.

Wij wensen u veel plezier en gemak met deze kalender.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter