Home | Contact | Mijn account

Verkoopcondities

Verkoopcondities
- Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief bezorg kosten.
- Wij hebben onze prijzen dusdanig berekent dat u voor bestellingen tot €150,00 slechts €5,95 bezorgkosten wordt belast. Leveringen boven de €150,00 worden gratis op 1 locatie geleverd. In het geval van speciale producten die te fragile of te groot of te zwaar zijn om door een pakketvervoerder te vervoeren dan geldt daarvoor een opslag. Voor de actuele extra prijzen van verzending willen wij u verwijzen naar de website van Buro-Bloemen via de link Verzendkosten
- Buiten Nederland zijn de bezorgkosten per land verschillend, deze worden in de bestelling getoond na het wijzigen van het land van aflevering.
- Prijswijzigingen en jaartalwijzigingen onder voorbehoud.
- Wij zijn niet aansprakelijk voor opgave van onjuiste gegevens.
- U dient 18 jaar of ouder te zijn bij aankoop van alcoholhoudende dranken.
- Medewerkers van bedrijven die een account hebben bij Buro-Bloemen krijgen een standaard korting van 5% over alle producten.
Klik hier voor de algemene leveringsvoorwaarden.

- Verdien met "Tell a friend": Indien u iemand opgeeft om ook bij Buro-Bloemen te kopen, dan verdient u met de eerst volgende bestelling die deze persoon maakt 5% van deze bestelling. Dit bedrag wordt in overeenstemming met u verrekent.
(Let op: Diegene die iemand als eerste aanmeld krijgt de bonus. Als de persoon al is ingeschreven, dan vervalt de bonus regeling.)
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter