Home | Contact | Mijn account
Blad op de Mat cadeaucheque vanaf 15 euro
Blad op de Mat cadeaucheque vanaf 15 euro
Blad op de Mat cadeaucheque geeft u uw werknemers of relaties als een origineel cadeau: een abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkenvelop. De ontvanger kan zelf kiezen welk tijdschrift hij of zij wil ontvangen. De toezending van de tijdschriften wordt automatisch stopgezet.
Blad op de mat cadeaucheque vanaf €15

Meer informatie

Hoe werkt het?
* Kies zelf de waarde van de cadeaubon, dit kan al vanaf € 15,- tot ...?
* Stuur een email naar info@buro-bloemen.nl en noteer het aantal cadeaubonnen met de prijs.
* Geef aan of het een standaard, een verjaardag, of thema (zoals kerst) cadeaubon betreft.
* Er is plaats op de bon voor een logo of de vermelding: Aangeboden door.....
* Nadat u de email heeft verstuurd, ontvangt u een rekening van ons met het totale bedrag.
* Na ontvangst van de betaling zal de bestelling worden verstuurd.

Cadeauverpakking
De cadeaucheque bestaat uit een cheque in een mooie geschenkenvelop.
Op de cheque is plaats voor uw bedrijfsnaam en desgewenst kan ook de waarde op de cheque worden vermeld. Zo geeft u een origineel en persoonlijk cadeau.

Op de cheque wordt een bedrijfscode en wachtwoord vermeld, die toegang geeft tot de site met het keuzeassortiment dat van toepassing is, waarmee eenmalig een abonnement kan worden geactiveerd.

Wij hebben drie verschillende geschenkenveloppen:
• Algemeen
• Voor de feestdagen
• Iets te vieren
Blad op de Mat is een eenvoudige manier om een origineel cadeau te geven. U geeft een cadeaucheque in een mooie geschenkenvelop en de ontvanger kiest door middel van een unieke inlogcode zelf zijn abonnement uit. Op de cheque is plaats voor uw bedrijfsnaam en desgewenst kan ook de waarde op de cheque worden vermeld. Wij hebben drie verschillende geschenkenveloppen.

U kunt een abonnement voor een jaar of een halfjaar cadeau doen of kiezen voor een vaste inkoopprijs van elk gewenst bedrag vanaf 15 euro. Kiest u voor een vaste inkoopprijs dan is de abonnementsperiode variabel: iemand die een goedkoper tijdschrift kiest, ontvangt het tijdschrift dan langer dan iemand die een duurder tijdschrift kiest.

U kunt een selectie maken uit het assortiment of de ontvanger laten kiezen uit het gehele assortiment van ruim 60 tijdschriften. Het abonnement kan op elk gewenst moment ingaan en wordt aan het einde van de cadeauperiode automatisch stopgezet. Als een abonnement wordt geactiveerd, volgt direct een bevestiging via e-mail. Binnen 48 uur krijgt de ontvanger een bevestigingsbrief met de datum waarop het eerste blad wordt bezorgd.

Voorbeelden van abonnementen waaruit gekozen kan worden met het aantal bladen per prijs:
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter