Home | Contact | Mijn account
Pluimen vanaf 15 euros Je gaat het beleven
Pluimen vanaf 15 euros Je gaat het beleven
Pluimen vanaf 15 euros. Je gaat het beleven! Pluimen is hét verrassende belevenis cadeau. Met ruim 1800 belevenissen in het assortiment, is de Pluim altijd raak. De Pluim bestaat uit een feestelijke giftbox met daarin een full colour magazine en een voucher. Het magazine laat zien wat je zoal kunt beleven met een Pluim, en dat is veel! Vanaf 100 euro wordt het cadeau standaard verpakt met een fles wijn of champagne in een luxe cadeaubox. Je kiest zelf het allerleukste! Wilt u als bedrijf of als particulier Pluimen, stuur dan uw aanvraag (als u wilt incl. de adressen) per mail naar sales@buro-bloemen.nl.
Er is al een Pluim vanaf €15,- tot zelfs €1000,-.
Je gaat het beleven met de Pluim!

Meer informatie

Bekijk hieronder de promotie film van de Pluimen op Youtube.


Pluimen, wat is er te kiezen?
Wat dacht je van een bezoek aan de dierentuin of wildwatersporten? Of een gezellig dagje uit met de kinderen, genieten van de heerlijkste chocolade of ontspannen in de sauna? Met de Pluim zijn de mogelijkheden oneindig! Wil jij liever een ander blij maken met je Pluim, dan kan dat door één van de vele goede doelen te steunen. Na ontvangst van de Pluim, kun je met je Pluim Voucher inloggen op een speciale website. Hier kun je kiezen tussen de vele belevenissen die de Pluim te bieden heeft. En wanneer je je Pluim gaat besteden bepaal je helemaal zelf, de Pluim is namelijk onbeperkt geldig.

Voeg online gratis je boodschap toe aan de Pluim
De Pluim-belevenis begint met een persoonlijke boodschap van jou aan de ontvanger. Hiervoor kun je gratis een film, audioboodschap, tekst of afbeelding uploaden die de ontvanger na het inloggen op mijnpluim.nl te zien krijgt. Je film wordt getoond in een feestelijke film op mijnpluim.nl of je kiest ervoor om alleen jouw boodschap te tonen. Bekijk het voorbeeld op mijnpluim.nl.

Dat wil ik ook!
Na bestelling van de Pluim ontvang je een bevestigings e-mail met daarin een link naar de pagina waar je jouw persoonlijke boodschap kunt uploaden en bekijken. Na akkoord wordt de boodschap automatisch getoond zodra de ontvangers inloggen op mijnpluim.nl.

Extra opties
Naast de online personalisatie kun je de vormgeving van het Pluim magazine en/of de giftbox helemaal afstemmen op jouw huisstijl. Inclusief de keuzemogelijkheden! Klik op de link sales@buro-bloemen.nl en vraag een vrijblijvende offerte aan.
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter