Home | Contact | Mijn account
Kostuum op maat
Kostuum op maat
Kostuum op maat bij u op locatie gemeten!
U wilt er graag optimaal representatief uitzien. Wij regelen dat voor u. Daarnaast is het ook voor personeel van groot belang voor de uitstraling van de onderneming. Kledingstijl is een boodschap aan (potentiële) klanten. Mandemaker kan u adviseren bij de keuze voor een bepaalde stijl. Door de flexibele productie kunt u worden voorzien van praktisch alles wat er nodig is om goed gekleed (zowel dames als heren) voor de dag te komen. We maken graag een offerte.
Prijs voor een kostuum op maat vanaf €365

Meer informatie

Kostuum op maat voor hem of voor haar.

Waarom een Maatpak?
Een maatpak past niet alleen uw fysieke persoon, een maatpak past ook bij uw persoonlijkheid, de situatie, en bij uw garderobe. Met een maatpak wordt u niet gedwongen om een keuze te maken uit een beperkt assortiment. Maatwerk is het hoogst haalbare binnen de klassieke mannenkleding (en vrouwenkleding).

Waarom een kostuum op maat van Mandemaker?
Vanwege de persoonlijke aandacht, de grote collectie stoffen, en de flexibele werkwijze, waardoor aan al uw wensen kan worden voldaan. Dit alles mogelijk gemaakt door liefdevol handwerk door ervaren kleermakers. Naast de grootste collectie stoffen heeft Mandemakers ook de meeste kostuum opties van Nederland. Ook in de goedkopere stofklassen (Basic en Classic) is er al keuze uit honderden verschillende stoffen. De verkopers helpen u graag bij uw keuze.

Hoe werkt het?
1. Stuur uw bestelling naar info@buro-bloemen.nl met het aantal kostuums dat u wenst. Mandemaker zal binnen 24 uur een afspraak met u maken. U komt naar het atelier of Mandemaker komt bij u thuis of op kantoor en bespreekt in alle rust uw wensen.
2. U maakt een keuze uit de stoffen en u kiest een model voor uw pak, jas of overhemd. Alle details van de kleding kunnen aangepast worden aan uw wensen (zonder extra kosten).
3. De maten worden genomen en uw wensen betreffende de pasvorm worden besproken.
4. Na 3 tot 4 weken wordt de bestelling bezorgd. Als er nog aanpassingen aan de kleding moeten worden gedaan, neemt Mandemaker de kleding terug en doet de aanpassingen in het atelier (zonder extra kosten).
5. Uw maten worden bewaard zodat u in de toekomst eenvoudig vanuit huis bestellingen kunt doen. Mandemaker stuurt u graag wat stalen toe om uw stof te kiezen.
Enkele modellen:

Prijsindicatie:


Trouwpak op maat
Bij Mandemaker kunt u uw trouwpak geheel naar eigen inzicht samenstellen. Natuurlijk afgestemd op de bruidsjurk. Stelt u zich voor dat uw trouwdatum in het pak geborduurd staat, dat uw zoontjes in hetzelfde pak als u lopen, en dat u zelf de keuzes heeft kunnen maken voor de kleur van het stiksel tot aan het kraagvilt. Dit alles is mogelijk bij Mandemaker Maatpakken. De verkopers kunnen u laten zien hoe de verschillende opties er in de praktijk uitzien en begeleiden u in uw keuzes.

Een eenvoudig trouwpak op maat heeft u al voor €365. Voor €695 heeft u een absoluut topkostuum met zijden voering, hoornen knopen en verder een afwerking naar smaak.

Speciale aanbieding
Trouwpak op maat uit de Classic collectie inclusief 10 op maat gemaakte dassen met persoonlijk label €599,-

De zijden dassen worden op maat gemaakt in elke gewenste kleur. Aan de achterkant komt uw persoonlijke label. Een prachtig aandenken aan een bijzondere dag. Normale prijs per das is €27,50 maar samen met een trouwpak op maat gemaakt uit de classic collectie €599,-.
Bestel via info@buro-bloemen.nl. Mandemaker zal binnen 24 uur een afspraak met u maken. Mandemaker komt naar uw locatie of u bezoekt het atelier en bespreekt in alle rust uw wensen.

Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter