Home | Contact | Mijn account
Overhemd op maat
Overhemd op maat
Overhemd op maat bij u op locatie gemeten!
Waarom een maatoverhemd?
Om u helemaal af te kleden biedt de top kleermaker Mandemaker ook maatoverhemden aan. Het is tenslotte zonde als een perfect pak wordt ontsierd door een slecht passend overhemd. Met een maatoverhemd heeft u geen last van te korte of te lange mouwen, een knellende boord, of een overhemd dat uit uw broek trekt bij de minste beweging. Bovendien bent u niet belemmerd in de keuze van stoffen en details. Zo heeft u altijd een overhemd dat bij u past.
Prijs voor een maatoverhemd €109

Meer informatie

Waarom een maatoverhemd van Mandemaker?

Omdat Mandemaker u thuis kan bezoeken kunt u onmiddellijk de stoffen vergelijken met uw huidige garderobe. Zo bespaart u tijd en maakt u ook nog een betere keuze in de overhemden die u aanschaft. Het oog voor detail van de kleermaker in combinatie met jaren ervaring zorgt er voor dat de kwaliteit van de overhemden onovertroffen is.


Mandemaker heeft een ruime collectie stoffen.
100% katoen, onder meer Egyptisch katoen, Poplin, Sea Island Cotton. Levertijd 3 tot 4 weken (sneller mogelijk in overleg).

Laat uw hele bedrijf eens een maatpak of maathemd aanmeten. Zo loopt iedereen er perfect bij. (Ook voor dames)
Hoe werkt het?
Stuur uw bestelling via info@buro-bloemen.nl met het aantal overhemden dat u wenst. U ontvangt een bevestiging van ontvangst waarna er binnen 24 uur contact met u wordt opgenomen om een afspraak met u te maken.

De rekening ontvangt u van de kleermaker.

Klik voor een pak op maat ook eens op de link Kostuum op maat
Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter