Home | Contact | Mijn account

Biologische bloemen boeketten

Biologische bloemen met liefde en respect voor de natuur. Vanaf 10 boeketten kunt u bij ons de biologische boeketten bestellen. Gemiddeld zitten er 3-4 werkdagen tussen bestelling en levering. Dit komt omdat nadat u uw bestelling heeft geplaatst de bloemen bij de kwekers worden besteld, gesneden en daarna worden verwerkt tot boeket. Een top vers product dus.
Besteed uw speciale dagen zoals verjaardagen uit aan ons zodat wij op de juiste dagen een biologisch boeket kunnen verzorgen. Weten wij dit ruim van te voren dan kan ook per stuk geleverd worden.

100% biologische bloemen met EKO-keurmerk.
Deze bloemen zijn absoluut 100% biologisch geteeld en dragen het EKO-keurmerk. De bioteelt is vollegrondsteelt en werkt samen met de natuur door gebruik van biologische ongedierte bestrijding en vruchtwisseling. De telers selecteren de sterkste rassen en geven de bloemen alle tijd om te groeien zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Daarom zijn de bloemen gezond en sterk!

Steeds meer keuze door groeiend assortiment.
Afhankelijk van het seizoen heeft u keuze uit ruim 10 soorten biologische bloemen. Van Allium tot Zonnebloem vanaf het land, maar ook bloemen uit de kas. Tevens leveren we bolletjes op pot. Het assortiment groeit voortdurend, dus u kunt uw klanten/personeel/relaties een steeds grotere keuze bieden.
Met 100% biologische bloemen komt u tegemoet aan de wens van de consument en toont u dat u een beter milieu serieus neemt. Dit werkt zeer goed voor uw bedrijfsimago!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Heeft u een vraag of wilt u graag een bestelling plaatsen stuurt u dan een email naar sales@buro-bloemen.nl

Klantenservice
Winkelwagen
0 artikelen | € 0,00
»
Zoeken
»
Mijn account
»
betaalmogelijkheden
PayPal
Filter